Geachte kunstenaar,

de 20e editie van de kunstmarkt in Hoorn staat gepland op zondag 8 september 2024.
Op deze grootste kunstmarkt van Nederland is plaats voor maximaal 180 kramen. Evenals in vorige edities zal de markt als een ‘kunstlint’ van kramen dwars door de mooie historische binnenstad van Hoorn gaan. De kunstmarkt is bedoeld voor professionele kunstenaars maar ook semi-professionals, die werk maken van een hoog artistiek niveau, zijn welkom. Er dienen uitsluitend originele kunstwerken getoond te worden.
De prijs voor een kraam bedraagt € 50,- inclusief BTW. Hiervoor bieden wij u niet alleen een kraam op een toplocatie; onze organisatie maakt tevens regionaal en landelijk reclame voor de kunstmarkt en we bereiken op deze manier de doelgroep die voor u als kunstenaar en voor ons als organisatie belangrijk is: de echte kunstliefhebbers! Als deelnemer zal uw naam bovendien worden vermeld op deze website.

Vanwege de grote belangstelling uit het gehele land en het maximale aantal deelnemers voor deze grote kunstmarkt waar jaarlijks tienduizenden bezoekers op af komen, zal een deskundige commissie beoordelen of u aan de kunstmarkt kunt deelnemen. Na de sluitingsdatum ontvangt u hierover van ons bericht.

Aanmelden kan alleen via het INSCHRIJFFORMULIER. Dit pdf-formulier kunt u digitaal invullen en naar het secretariaat mailen.

Formulieren kunnen volledig ingevuld en ondertekend naar het secretariaat gestuurd worden via email (kunstmarkt@hoornkunstencultuur.nl), maar het kan natuurlijk ook via de post. Dan zenden aan: Marielle Foppen, Peperstraat 4, 1621 CP Hoorn. In verband met de beoordeling en het maken van een goed gedifferentieerd aanbod op de kunstmarkt verzoeken wij u om ons afbeeldingen te tonen van recent werk. Bij voorkeur ontvangen wij deze digitaal op kunstmarkt@hoornkunstencultuur.nl of indien u daarover beschikt door vermelding van uw website op het inschrijfformulier.

Wellicht mogen wij u als deelnemer begroeten op weer een succesvolle kunstmarkt.

Met kunstzinnige groet,

Marielle Foppen
Organisatie Kunstmarkt